Op een record tijd heeft Immo Home de geschikte partner gevonden voor de  ontwikkeling van een 20-tal appartementen in regio Gent. De structurering via recht van opstal, de prijszetting en de besprekingen waren heel professioneel en aangenaam begeleid. Echt een aanrader voor eigenaars van bouwgronden die een professionele begeleiding zoeken.

Patrick Mertens de Wilmars

Heel vlotte samenwerking in deze moeilijke corona tijden. Heel goede communicatie tussen alle partijen. Een aanrader om met samen te werken !

Alexander Adams

Onze samenwerking was een enorm succes. Vanaf het eerste contact viel Immo Home op met een doorgedreven lokale marktkennis en een correcte prijszetting. Dat gecombineerd met de professionaliteit van de volledige ontzorging van het verkoopproces, de prachtige foto's van het huis, de regelmatige updates & contacten,... én natuurlijk de verkoop tijdens de eerste kijkdag, hebben voor een fijne samenwerking gezorgd.
Een absolute aanrader dus! Bedankt Kurt & Isabelle!

Siebren, Kelly, Manon & Alix

Siebren De Schutter

Als student vastgoed had ik het geluk om bij Immo-Home 2 dagen kijkstage te volgen.
Zelf heb ik al enkele vastgoedmakelaars in actie gezien, maar Kurt en Isabelle steken er voor mij met kop en schouders bovenuit!
De (30!) foto's die Isabelle neemt per pand vertonen de onbewerkte realiteit, geen breedbeeldlenzen in dit kantoor!
Het financieel advies die Kurt als voormalig bankier biedt, is opnieuw een schep bovenop de klassieke makelaar.
Samen verzorgen zij op de eerste plaats de noden van zowel koper als verkoper zonder naar hun eigen belangen te kijken.
Voor mij als student zijn zij DE definitie van goede vastgoedmakelaars en kan ik hun kantoor enkel aanprijzen!

Niels Stevens

We zijn heel tevreden over de samenwerking. Het zijn heel vriendelijke mensen die uiterst professioneel te werk gaan. Ze doen er alles aan om je woning zo vlot mogelijk te verkopen. Prachtige foto's en een geslaagde kijkdag zorgden ervoor dat onze woning de dag zelf verkocht was. Zeker een aanrader om met Immo-home samen te werken.

Kelly Roman

Als koper zeer tevreden over de aangename ervaring . De verzekering waarbij je als koper en verkoper verzekerd bent in de periode van bod tem. Schrijven is een absolute meerwaarde . Kortom Top service !

Dylan Bellens

Zeer mooie en professionele foto's en een top advies en begeleiding.

Ulrich Mathys

Na maandenlang zoeken een heel tof huisje in ons budget gevonden. Eerste kennismaking met immo home was heel ongedwongen, vlot en spontaan, maar met een professionele rondleiding en nodige feedback. We besloten het niet aan onze neus te laten voorbij gaan en kochten de woning. Nog geen uur later hadden we een officieel doc in handen en hadden we zekerheid. Het tekenen van de compromis verliep vlot en in mensentaal. Samen goed overlopen en de nodige uitleg bij mijn vragen gekregen, heel vriendelijk en professioneel. Ik zou het niet anders willen! ( en ook nog met een lekker glaasje/tof, kan je direct vieren)
Echte aanrader en toffe aanpak!! En geloof me, wij hadden al het 1 en ander gezien op onze zoektocht! Bedankt Immo home om bij te dragen aan ons geluk!

Christine De Clerck

Super veel afspraken voor de eerste kijkdag!! Duimen dat het snel verkocht is!!

Mieke Van Gorp

Zeer professionele, eerlijke en vriendelijke mensen.

Kavoos Boloorchi